Keuken op maat, wij helpen je graag

Specialist in keuken op maat

Dus jij wil een keuken op maat, je hebt verbouwplannen of heb je net een nieuw huis gekocht en wil je de keuken van je dromen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in het ontwerpen en maken van diverse keukens en werken met de beste specialisten zoals loodgieter, tegelzetter, elektricien etc.

Keuken op maat, naar jouw specifieke dromen.

Hou je van koken, maar voldoet de huidige keuken niet meer aan de wensen van nu? Dan willen we graag meedenken over creatieve oplossingen zodat kokkerellen weer een plezier wordt. Dat kan variëren van een keukenrenovatie tot een compleet nieuwe keuken.

Keuken op maat ontwerpen.

Heb je zelf ideeën, maar geen idee hoe ze uit te voeren? We maken graag een ontwerp naar jouw maatstaven, van hoekkeuken tot L- keuken of gewoon een rechte keuken. Ook kunnen we adviseren in de benodigde apparatuur.

Benieuwd naar de prijs van een keuken op maat?

Ben je benieuwd naar de kosten van het op maat laten maken van een keuken? Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een globale prijsindicatie. Voor een offerte ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Om je alle tijd en aandacht te geven vragen we je vooraf een afspraak te maken.

icon
Heeft u vragen?
Vul het contactformulier in!
pijlen
Heeft u nog vragen? We zijn dagelijks tot 20.00 bereikbaar! 0492 52 86 88tel_icon