Meubel op maat

Ben je op zoek naar een meubel op maat, perfect passend bij de rest van je interieur?

Carel Noijen Interieurs is dé specialist en meubelmaker voor je meubel op maat. Volgens het klassieke ambacht werken wij dagelijks vanuit onze moderne werkplaats met veel passie voor onze opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Van tv-meubel, boekenkast, kast en suite tot dressoir en winkelbalie. Geheel met een persoonlijke behandeling.

Meubel op maat, naar jouw wensen.

Zelf al een idee voor een meubel op maat? We denken graag met je mee! Mocht je zelf al creatief zijn geweest, neem dan vooral je schetsen en ideeën mee, dan kijken we samen hoe dit meubel op maat naar een volgende stap geleid kan worden.

Wij ontwerpen je nieuwe meubel op maat.

Voor hulp bij het bedenken van je meubel op maat zit je bij ons op de goede plek. Laat je verrassen door onze creativiteit, uitgebeeld in een handgemaakte tekening.

Nieuwsgierig naar de prijs van een meubel op maat?

Om een idee te krijgen wat een meubel op maat kost bieden we je de mogelijkheid een prijsindicatie aan te vragen. Uiteraard is deze indicatie globaal. Voor een offerte ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Maar vooraf een afspraak zodat we je alle aandacht en ruimte kunnen geven.

icon
Heeft u vragen?
Vul het contactformulier in!
pijlen
Heeft u nog vragen? We zijn dagelijks tot 20.00 bereikbaar! 0492 52 86 88tel_icon