Werkwijze

Onze manier van werken is onderverdeeld in 5 overzichtelijke stappen:

KENNISMAKING EN INVENTARISATIE

Ieder project begint met een kennismaking. Dat kan bij je thuis of in de gemoedelijke sfeer van de spreekkamer in het bedrijf. Jouw  wensen en eisen worden in beeld gebracht en wij denken daar in mee door te adviseren bij praktische zaken. In overleg worden de kernpunten van het project bepaald.

BRAINSTORMEN EN ONTWERPEN

Achter de schermen gaan wij verder met het ontwikkelen van het plan door dit te vertalen naar een uitgebreid ontwerp, eventueel aangevuld met een perspectief tekening. Daarnaast maken wij een offerte, inclusief prijsopgave, de te gebruiken materialen en tijdsspanne voor de oplevering. Bij het tot stand komen van het ontwerp betrekken we, indien gewenst, een interieurarchitect uit ons of jouw netwerk om tot een optimaal advies te komen.

INMETEN EN PRODUCTIE

Ga je akkoord met het voorstel? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt voor het inmeten. We hebben alles in eigen hand, alleen de stoffering en het spuitwerk wordt uitbesteedt aan een hierin gespecialiseerd bedrijf. Dit houdt de lijnen kort, wat prettig is voor jouw als opdrachtgever. Je bent tijdens de productie natuurlijk welkom om de voortgang te volgen in de werkplaats.

MONTAGE EN PLAATSING

Is het productieproces afgerond? Dan volgt er een afspraak om het project te plaatsen. Indien nodig wordt het moment afgestemd met eventuele andere vaklieden zoals loodgieter, elektricien of stukadoor. Uiteraard gaan we niet weg voor alles netjes is en je helemaal tevreden bent.

SERVICE EN NAZORG

Wij vinden het belangrijk om na de montage en plaatsing ook nazorg te leveren. Je kan een beroep op ons doen voor kleine herstelwerkzaamheden of vragen over onderhoud. Ons doel is dat je tevreden bent over het eindproduct, maar dat natuurlijk ook blijft.

icon
Heeft u vragen?
Vul het contactformulier in!
pijlen
Heeft u nog vragen? We zijn dagelijks tot 20.00 bereikbaar! 0492 52 86 88tel_icon

Werkwijze
5 stappen

route
route
Kennismaking & inventarisatie

Ieder project begint met een kennismaking.

Lees meer    
route
Brainstormen & ontwerpen

Achter de schermen gaan wij verder met het ontwikkelen van het plan.

Lees meer    
route
Inmeten & productie

Ga je akkoord met het voorstel? Dan wordt er direct een afspraak gemaakt voor het inmeten.

Lees meer    
route
Montage & plaatsing

Wanneer het productieproces is afgerond, volgt er een afspraak om het project te plaatsen.

Lees meer    
route
Service & nazorg

Je kan een beroep op ons doen voor kleine herstelwerkzaamheden of vragen.

Lees meer